...

Speelparadijs in huis, indoor mini ballenbak

Creëer een speelparadijs met deze toffe ballenbak. Een ballenbak? Ja je hoort het goed, tegenwoordig zijn er ook ballenbakken voor in huis. Kinderen vinden het geweldig en vermaken zichzelf zonder moeite.

Een kinderballenbak is niet alleen maar voor de leuk, je kindje leert zich ook beter te ontwikkelen. Het spelen in de ballenbak zorgt voor een betere oog-hand coördinatie. De zintuigen van je kindje worden gestimuleerd door het zien van de gekleurde ballen. Zo leren ze op spelende wijzen.

De ballenbak is gemaakt van zachte foam en beweegt mee, zo kan je kindje op een veilige manier spelen. De ballen zijn groot, waardoor je kindje niet in de bal kan stikken. Toch is er bij het spelen nog wel ouderlijk toezicht nodig. De randen van de ballenbank bieden namelijk geen volledige ondersteuning, hierdoor kan je kindje zich niet vasten houden aan de rand tijdens het staan.

De ballenbakken en ballen zijn er in verschillende kleuren en prints waardoor ze in elk interieur passen. De ballenbakken geven een leuke touch aan je woonkamer, speelkamer of kinderkamer.