...

Het Wylde Pad Weekend

Misschien heb je er al eerder van gehoord, Het Wylde Pad. Het is namelijk bekend van tv op NET 5 kon je meegenieten van hoe het Wylde Pad werd opgebouwd. Het idee was namelijk een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, yurts en appartementen. Wat uitgegrieud is tot een super park. Een plek waar alles kan en waar je zelfs beter slaapt en tot rust komt dan thuis. Die rust kunnen wij als moeders zeker af en toe gebruiken. Daarom gingen wij gezellig samen met onze vriendinnen het wyld avontuur aan. En een avontuur was het zeker.

Het was een fantastisch weekend! Eindelijk some Mommy-time. We waren er echt aan toe. Na de heftige periode van Corona en moeder worden, was dit een uitje waar we maanden naar uit gekeken hebben. Het Wylde Pad, een prachtig toevluchtsoord in ‘Fryslân’. Waar niets moet en alles mag. Waar je kunt onthaasten en ont-moeten. Maar dit weekend was er een special wylde weekend voor alleen maar wylde ones. En dat hebben we zeker ervaren, we hebben lekker gefeest, gedronken, gelachen en gegeten. Het was een super weekend om nooit te vergeten.

Bij aankomst op het park wisten we meteen dit word een top weekend. Alles zag er mooi uit en was leuk gestyled. Het park beschikt over veel leuke faciliteiten, zowel voor jong als oud. Zo kan je naar het kampvuur, de wild bar en gebruik maken van de ontbijtservice. De ontbijtservice was echt heerlijk, eindelijk konden we rustig ontbijten zonder onze kleintjes. Ook kan je een verfrissende duik nemen in de Pingo, dit is een natuurlijk vennetje tussen de huisjes. Heerlijk om een duik in te nemen, wij vonden dit alleen net wat te gewaagd.

Kortom het was een super weekend waar we hebben genoten van het feesten en konden ontspannen. Het was een super huisje, helemaal top voor een vriendinnen weekend weg. Het Wylde Pad is een prachtig toevluchtsoord voor volwassen wylde ones en kleine wylderikken. Ook zeker een aanrader voor gezinnen!!