...

Eerste verjaardag! Cadeau inspiratie voor een jongen.

Bij de 1e verjaardag van je baby pak je meestal groot uit, niet gek want het is een echte mijlpaal. Kinderen worden altijd overspoeld met cadeaus wanneer ze jarig zijn. Super leuk maar waarschijnlijk wil je een cadeau geven waar die echt wat aan heeft. Maar wat zijn nou echt leuke, unieke cadeaus om te geven? Check hier de leukste cadeau tips!

Loopfiets

Een loopfiets is echt een super leuk cadeau om te geven. Voor een loopfiets met twee wielen is een 1-jarigen nog wel wat klein. Maat je hebt ook loopfietsen met drie wielen. Deze zijn top voor de jongeren kindjes.

Houten blokken

Blokken zijn een top cadeau voor een 1-jarigen. Hier kunnen ze leuk mee bouwen en leren ze vormen herkennen. Ze kunnen hier zelf goed zelfstandig mee spelen en zich vermaken.

Loopwagen

Baby’s gaan vaak rond hun 1e verjaardag of net daarvoor of daarna beginnen met lopen. In het begin is dat heel lastig voor ze en zijn ze onstabiel. Daarom is een loopwagen of loopkar een top cadeau. Hier kunnen ze zich goed aan vast houden tijdens het lopen, waardoor ze sneller zelfstandig kunnen lopen.

Boeken

Als je het echt lastig vind om een cadeautje te bedenken zit je met een voorleesboek altijd goed. Dit is ook leuk voor de ouders om meer tijd door te brengen met hun kind.

Door deze tips heb jij vast inspiratie op kunnen doen en weet jij vast een leuk en uniek cadeau te geven.