...

Baby musthaves die je leven makkelijker maken

Iedereen kent ze een heeft ze wel, musthaves. Zo zijn er ook voor baby’s bepaalde producten of items die super handig zijn. Vooral in het begin is het altijd lastig wat je moet aanschaffen voor een baby of mee moet nemen als je op stap gaat. Dat vonden wij als moeders ook vandaar dat wij onze tips graag met jullie willen delen. Lees snel verder om de beste baby musthaves te ontdekken!

Parker en Lizzy zijn inmiddels 1,5 jaar en dus geen baby meer, maar als ik terugkijk op zijn eerste jaar zijn er een aantal producten die ik graag met jullie wil delen omdat ik er erg over te spreken ben en die – wat mij betreft – onmisbaarzijn als je baby er eenmaal is.

Isofix Base

Jaynie heeft scoliose, waardoor bukken en draaien minder soepel gaat. Een Isofix base is een must als je vaak met je baby op pad gaat. Het is een vrij kostbaar product. In de de meeste auto’s zitten Isofix bevestigingsbeugels, waar je een Isofix Base in kunt klikken.

Baby Autospiegeltje

Ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. De eerste keer in de auto met mijn meest dierbaarste bezit.

IMG_7771
IMG_6706

Een hele fijne inbakeringsdoek

Inbakeren is een goed hulpmiddel om de onrust bij het (in)slapen weg te nemen en om langer door te slapen. Aerosleep matras met de speciale ademende matrasbeschermer Wiegendood, een heel naar woord. Wij hebben er echt nachtmerries van gehad. Van te voren weet je niet of je een buik slaper krijgt. Als kersverse ouders wil je je goed voorbereiden voor je kleine spruit. Wij hebben daarom gekozen voor een matras met de ademende matrasbeschermer. Voordeel van deze beschermer is dat je baby altijd veilig kan adamen, het reguleert de warmte en houdt het matras in topconditie.

Ergonomisch aankleedkussen

Je wilt het allerbeste voor je kindje, althans wij wel. Daarom hebben wij gekozen voor een ergonomische aankleedkussen. Verschonen doe je meer dan je denkt. Het is misschien duur in aanschaf, maar het is een heel fijn aankleedkussen. Het schuift niet, is makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het kussen zachter dan een standaard aankleedkussen.

Een baby bouncer

Soms is het fijn om even je handen vrij te hebben. Een baby bouncer is daar de perfecte oplossing voor. Wij hebben gekozen voor een lichte baby bouncer die gemakkelijk door het hele huis te verplaatsen is.

De Bloom fresco design kinderstoel

Het aanbod van kinderstoelen is enorm. Onze keuze is gevallen op de kinderstoel van Bloom. Deze is vanaf de geboorte direct te gebruiken, doordat het stoeltje te kantelen is. Je baby kan er heerlijk in liggen. Zodra je kindje wat ouder wordt kan je de Bloom stoel eenvoudig ombouwen tot zitstand.

Een super schapenvachtje

Is je baby in de winterperiode geboren, dan is een schapenvacht een absolute must-have. Ook zodra het zonnetje meer gaat schijnen is het schapenvacht nog goed te gebruiken. Het is koel in de zomer, warm in de winter en het neemt direct de lichaamstemperatuur van de baby aan. Het voelt vertrouwd en veilig en geeft een heerlijk knus, rustgevend gevoel voor je kleintje.

Een barnsteen ketting

We hadden er nog nooit eerder van gehoord, maar barnsteen schijnt te helpen bij doorkomende tandjes. Dit komt door het barnsteen zuur dat vrijkomt wanneer de barnsteen in aanraking komt met de warme huid van je kleintje. Daarnaast staat het ook gewoon heel erg schattig.