...

Gratis activiteiten met je kleintjes

Er zijn tal van uitjes en activiteiten die je kan doen met je kind(eren). Het is altijd leuk om een dagje weg te gaan of er gewoon even tussen uit. Niet alle activiteiten hoeven duur te zijn of geld te kosten. Wij hebben de leukste gratis activiteiten even op een rijtje gezet.

De kinderboerderij

De kinderboerderij blijft voor kinderen een geweldige plek. Ze kunnen lekker in de buitenlucht spelen en dieren aaien.

Paarden aaien op de manage

De meeste kinderen houden van dieren. Dan is naar de manage gaan een top activiteit om in te plannen.

Naar het bos of strand

Lekker uitwaaien op het strand of bladeren en kastanjes zoeken in het bos. Kinderen vinden het heerlijk om buiten te zijn. Neem ze gezellig mee op ontdekkingstocht in de bossen of op het strand.

Belevenissenbos

Lekker buiten spelen en klimmen over hindernissen. Kinderen vinden zulke bossen het leukste wat er is. Naar het belevenissenbos gaan is leuk als ze net even wat ouder zijn, dan kunnen ze lekker zelf spelen.

 

Mom blog | Working Moms

Fietsen

Een gratis activiteit die leuk is voor kinderen is fietsen. Fietsen is in het begin voor ieder kind lastig maar als ze het, eenmaal kunnen is het super leuk om een rondje te gaan fietsen. Onderweg kan je nog even stoppen om wat te drinken en te eten. Zo maak je er super dag van.

Naar de speeltuin

Veel mensen hebben dichtbij wel een speeltuin. Super gezellig om je kind lekker mee te nemen naar de speeltuin. Hier kunnen ze hun energie kwijt en lekker spelen. Neem een vriendje of vriendinnetje voor ze mee, zo kan jij ook even tot rust komen.

Verven

Verven is ook een super leuke gratis activiteit om te doen met je kleine. Je kindje leert door het verven kleuren kennen en verbeterd zijn of haar motoriek.

Weet je al welke activiteit je gaat inplannen met je kind? Onze kids vonden ze allemaal super leuk! We wensen jullie alvast veel plezier.