...

Linnaeushof : De grootste speeltuin van Europa.

In een speeltuin leren kinderen spelenderwijs hun grenzen te verleggen en wordt de cognitieve ontwikkeling van een kind gestimuleerd. Buitenspelen is leuk, leerzaam en gezond. Wij gingen met het gezin naar speelpark Linnaeushof toe en wat een succes!

Linnaeushof is opgedeeld in meerdere areas. Allemaal geschikt voor bepaalde leeftijden! Dit is de grootste buitenspeeltuin van Europa.

Dreumesland

 

Voor de kleintjes is er een speciale ruimte gecreëerd om in een veilige omgeving te spelen. Deze speeltoestellen zijn omheind door een hek, waardoor ze zich veilig en prima kunnen vermaken op een eigen landje.

 

Peuter- en kleuterspeeltuin

 

Dit is het grootste gedeelte van het park. Geweldige toestellen, springkussens, trampolines en nog veel meer uitdaging. Daarnaast biedt deze area maar 1 in en uitgang, dat maakt het opletten net even wat eenvoudiger voor de ouders! Heel fijn.

 

Waterspeeltuin De Oase

 

Spelen met water? Wat is er nou leuker! Bij Linnaeushof is er sinds kort ook een waterspeeltuin te vinden. Een fantastisch item in het park. In de waterspeeltuin kun je actief spelen, overal komt water uit en overal moet water in. De waterspeeltuin biedt echt een uitkomst tijdens de warme zomerdagen. Rondom de waterspeeltuin zijn tal van grote palmbomen te vinden waar je heerlijk kan picknicken.

Grote speeltuin

 

In de grote speeltuin vermaken oudere kinderen zich op wat meer uitdagende speeltoestellen zoals de loopings, het piraten eiland of de hindernisbaan. En vanuit de 9 meter hoge Toffe Toren heb je uitzicht over alles wat Linnaeushof zo bijzonder maakt.

 

Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen, een super glijbaan en nog veel meer. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest. Naast moderne en vernieuwende items zijn er op verschillende plekken in de speeltuin recent ook enkele nostalgische speeltoestellen neergezet. Linnaeushof is de grootste speeltuin van Nederland en Europa.

 

Wat Linnaeushof de grootste speeltuin van Europa maakt? Het park biedt de meeste speeltoestellen dan waar ook in Europa. Al deze toestellen zijn gericht op actief vermaak, echt spelen dus!

 

De meeste speeltoestellen en attracties in Linnaeushof staan buiten. Met mooi weer kun je dus heerlijk spelen in de buitenlucht. Is het wat slechter weer? Dan kun je ook naar binnen!