...

Hieperdepiep hoera 1 jaar! Cadeau inspiratie voor een meisje.

Mom blog | Working Moms
Cadeautjes verzinnen is altijd lastig want tegenwoordig hebben ze al zoveel spullen. Want hoe bedenk je nou een uniek cadeau voor een 1-jarigen dat ook nog eens lang meegaat. Wij hebben een paar super leuke tips. Lees snel verder en ontdek de beste babycadeaus!

Ballenbak

Een ballenbak is nu helemaal hip. Het is echt een top cadeau om te geven aan een 1-jarigen. Het is een zachte ballenbak gemaakt van foam zodat de kleine zich niet kan bezeren. Er zijn super veel verschillende kleuren ballen. De ballen zijn groot genoeg zodat de kleine er niet in kan stikken. De ballenbakken zijn er in verschillende kleuren en prints.

Poppen

Poppen en knuffels doen het altijd goed bij kinderen. Vooral meisjes vinden poppen helemaal geweldig. Wanneer ze wat ouder zijn kunnen ze met spelen en de pop aankleden.

Babyschommel

Een babyschommel is perfect wanneer jij even wat rust wilt en je baby wilt spelen. Doordat de baby zachtjes heen en weer schommelt worden ze helemaal ontspannen. Een babyschommel helpt ook bij het ontwikkelen van de baby’s motoriek.

Loopstoel

Wanneer een baby zelfstandig kan zitten is een loopstoel handig. Hier kunnen ze zelf inzitten en verplaatsen zonder dat ze vallen. Baby’s vinden een loopstoel zelf heel leuk en vermaken zich er prima in.

Met deze tips heb je alvast wat inspiratie op kunnen doen en weet jij vast een uniek cadeau te verzinnen!