...

De leukste indoor speeltuinen voor kinderen

Regen, wind, hagel, geen lekker weer om naar de speeltuin te gaan. Gelukkig zijn er in Nederland tal van toffe indoor speeltuinen. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten.

Avontura

Onze favoriete Avontura locatie bevindt zich in Dronten. Spring in de ballenbak, jump op de trampoline, beklim de 5 meter hoge berg.

KidZcity

Van safaritrein tot klimdoolhof en van botsauto’s tot lasergames: deze gigantische binnenspeeltuin (5.000 m2) is leuk voor jong en oud. Oh, en je mag je eigen eten en drinken meenemen. Dat is ook wel eens mooi meegenomen.

binnenspeeltuinen voor kinderen
binnenspeeltuinen voor kinderen

Ballorig

Op nummer drie staat Ballorig. Ballorig is één van de leukste binnenspeeltuinen voor kinderen. Niet geheel onbelangrijk is de hygiene deze vinden wij altijd erg goed. Daarnaast is er een Ballorig in onze hometown. Wat het ook erg aantrekkelijk maakt.

Indoorspeeltuin en tropisch (dieren)park De Orchideeënhoeve 

Dat dit een favoriet van ons is, wist je vast al. Een binnenspeeltuin in geheel jungle-stijl.

Jumpsquare

Lekker klimmen en springen in jumpsquare. Perfect wanneer het buiten slecht weer is. Een uitje dat leuk is voor jong en oud!

Sprookjeswonderland 

Sprookjeswonderland is een super leuk uitstapje voor het hele gezin. Onze kids vinden het altijd super leuk hier. Ze zien de leukste dieren en kunnen lekker spelen.