Loopfietsen en loopauto's

Loopfietsen en loopauto’s zijn echt super leuk als speelgoed voor je kleine. Loopfietsen en loopauto’s hebben veel voordelen. Maar wat is nou de beste loopfiets of loopauto. Welke voordelen heeft een loopfiets of loopauto? In dit blog geven wij antwoord op deze vragen, lees snel verder…. 

Wanneer je even snel ergens heen wilt lopen is de loopfiets ideaal voor je kind. Zo houd je kindje makkelijker jouw tempo bij en vermaken zij zichzelf. Echt leren fietsen blijft altijd lastig voor kinderen, helemaal in het begin. Daarom is een loopfiets een goede eerste stap om mee te beginnen. Geen trappers en ze vallen minder snel om dan op de fiets omdat ze nog met hun voetjes om de grond staan. Door de loopfiets leert je kindje wel al goed sturen, bochten maken en eenbeetje zijn evenwicht bewaren. Door deze ervaring zal het ‘’echte’’ fietsen een stuk makkelijker gaan.

Een loopauto is ideaal voor de motoriek van je kleine. Ze leren beter lopen door de loopauto en ontwikkelen kracht in de beentjes. Door het sturen van de loopauto ontwikkelen ze een richtingsgevoel en inschattingsvermogen. Wil je er een uniek cadeau van maken bestel een loopauto met naam.

Nu je waarschijnlijk helemaal enthousiast bent door alle voordelen van de loopfietsen en loopauto’s is jouw volgende vraag vast, welke moet ik kiezen? Die keuze vonden wij ook heel lastig, daarom geen lange waslijsten met loopfietsen maar een paar links waar je uit kunt kiezen.

Loopfiets Loopauto

 
Wij hopen dat jouw vragen over de loopfietsen beantwoord zijn en je nu precies weet welke voordelen de loopfiets allemaal heeft. En voor welke loopfiets je gaat zodat je kindje veel en lang plezier heeft van zijn of haar loopfiets.